by adriennekoehazi

AdriaDesign

Bemutatkozás

2020. február 22. - adriennekoehazi

Kedves Olvasó!

Szeretettel köszöntelek Téged a blogomon!

Adrienn vagyok és mindig is érdekeltek a művészetek. Nemcsak készíteni, de olvasni is. Nagyrészt a festészet érdekel, szívesen foglalkozom akvarellel, akrillal és pasztellel. Ezeken kívül még sok más médiumot is próbálgatok, az új szerelmem jelenleg a mandala-készítés. A Facebook és Instagram oldalaimon találsz fotókat a képeimről, amiket meg is lehet vásárolni!

Facebook

Instagram

img_20190115_121625_692.jpg

Ha van kedved, kövess be mindkét felületen, ahol minden héten új infókat találhattok nemcsak az éppen készülő képeimről, de egyéb érdekességekről is!

És hogy mik lennének ezek az érdekességek? Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy helyet találjak a másik érdeklődési körömnek, méghozzá a művészettörténelemnek. Igyekezni fogok izgalmasabbnál izgalmasabb cikkeket hozni a művészet világából, ami remélem, a Te tetszésedet is elnyeri! A Facebookon és az Instagramon mindig látni fogjátok, ha új bejegyzés érkezik, így érdemes követni engem mindkét felületen.

A vásárlásról annyit, hogy a képeim többségét nyomatként értékesítem. A nyomatok vastagabb művészpapírra vannak nyomtatva, egyelőre mindegyik művem A5-ös, A4-es és A3-as formátumban érhető el. A Facebook-on veszek fel rendeléseket, de megtaláltok Meskán is!

 

Ha szeretnél naprakész lenni az újonnan felkerült tartalmakból (és még sok másból!), kövess be a következő platformokon:

Facebook: Varázskert Művészet és Design

Instagram: adriennekoehazi

Pinterest: Adrienne K.

Várlak szeretettel!

 

Kiegészítés: A bejegyzéseimet mindig ellátom visszakövethető forrással, ami vagy könyv, újságcikk vagy online formátumú lehet! A képek szerzővel együtt szintúgy jelölve vannak! Ha lejárt linket találsz vagy úgy érzed, hogy valami nem stimmel a forrásmegjelöléssel, kérlek, írj a varazskertajandek@gmail.com-ra és javítom is a hibát.

A bejegyzés trackback címe:

https://varazskertmuveszet.blog.hu/api/trackback/id/tr9615486468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása