by adriennekoehazi

AdriaDesign

Könyvajánló: Lopj úgy, mint egy művész!

Egy könyv Austin Kleontól

2020. augusztus 30. - adriennekoehazi

Sziasztok!

A mai nap egy könyvajánlót hoztam nektek, méghozzá Austin Kleon Lopj úgy, mint egy művész című könyvecskéjét. Kinek ajánlom elolvasásra? Annak, aki maga is valamilyen kreatív tevékenységet folytat, hiszen ez a rövid kis könyv nemcsak az „igazi” művészeknek való: bárki számára jelenthet inspirációt, hiszen arról van benne szó, hogyan reagáljuk a körülöttünk lévő személyekre, tárgyakra, hogyan ültessük át ezeket a dolgokat a saját kreatív gondolkodásmódunkba, természetesen anélkül, hogy ténylegesen ellopnánk valamit.

covers_466703_1.jpg

Nincs másról szó, mint arról, hogyan találjuk művészként vagy kreatív emberként inspirációt a környezetünkből: hiszen, ha belegondolunk, a nagy művészek is egymást másolták. A reneszánszban az antik kor csodáit, a modern művészetekben pedig mindazt elferdítették, amire a reneszánszban ráleltek.

Nagyon hasznos kis könyvecske, feldobja a kedvet, ráadásul rövid is, úgyhogy nem kell attól félni, hogy esetleg unalmassá válik :) Én csak ajánlani tudom!

edouard_manet_024.jpg

04reggeli.jpg

unnamed_1.jpg

ronenglish4.jpg

 

Borítókép: moly.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://varazskertmuveszet.blog.hu/api/trackback/id/tr7216082436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása